Bli medem härStöd föreningen Halmstads Symfoniorkester genom att bli medlem! Vi vill föra samman lokala ungdomar och familjer, musiker och musikälskare till en musikalisk gemenskap. ​Vi är en icke-vinstdriven organisation som finansieras av medlemsavgifter och bidrag. Medlemskap är öppet för alla. Våra konserter och andra sociala sammankomster ger Halmstads Symfoniorkesters medlemmar ett nära band till symfoniorkestern, dess musik och till varandra.

Som medlem i Halmstads Symfoniorkester får du, förutom vetskapen om att du stödjer Halmstads egen symfoniorkester, även:


  • Försläpp till biljetter
  • Möjlighet att påverka Halmstads Symfoniorkester

Bli medlem idag

Bli medlem enkelt genom att Swisha 100 kr till 123 646 22 87. Skriv ditt namn och din emailadress i meddelandefältet. Guldmedlem blir du genom att Swisha 500kr! All info från Halmstads Symfoniorkesters styrelse till medlemmarna kommer via mail, så det är viktigt att vi får din mailadress. Du kan även maila att du vill bli medlem till info@halmstadsymfoniorkester.se. Skriv namnet på den/de som önskar bli medlemmar. Vi svarar med ett välkomst-mail och bifogar en inbetalningsinstruktion. Det kostar 100kr eller 500kr per år att vara medlem.